Energiekosten verlagen

Energiekosten verlagen

Loading
loading..

Hoe verlaagt u uw energiekosten?

Energiekosten stijgen voortdurend, vooral vanwege de hogere netkosten, en nemen een steeds grotere hap uit het exploitatiebudget van uw bedrijf. Toch hebben weinig bedrijven inzicht in hun energieverbruik- en kosten. De energiekosten worden beïnvloed door heel veel factoren. Het is dan ook belangrijk dat alle aspecten bekeken worden. Om deze meer holistische aanpak mogelijk te maken hebben wij ons omringd met sterke partners die in hun vakgebied garant staan voor kwaliteit en rendement. Action 4 Energy blijft uw aanspreekpunt.

Minder verbruiken

De goedkoopste energie is deze die u niet verbruikt!

eerst te meten

Alvorens men beslist wat te doen om het verbruik te verminderen, is het verstandig om uw verbruik eerst in kaart te brengen. Op basis van feiten kan u dan de juiste beslissingen nemen. Meer info

dan ingrijpen

Er zijn heel wat technische mogelijkheden om minder electriciteit en aardgas te verbruiken.
Omdat Action 4 Energy op verschillende fronten werkt met top partners zorgen wij ervoor dat de klant het beste advies verkrijgt inzake LED-verlichting, airco, koelcellen- en togen (inclusief onderhoud) , verwarming, enz. Uiteraard krijgt u ook een berekening van het rendement van investeringen die het verbruik verminderen.

Minder betalen voor uw energie

Lagere energietarieven 

De energiekosten stijgen voortdurend. Door de vrije markt zijn de tariefverschillen tussen de verschillende leveranciers kleiner geworden. Toch loont het nog de moeite om de markt af te tasten en omdat Action 4 Energy met verschillende energieleveranciers samenwerkt, bent u steeds verzekerd van een marktconform tarief. Meer info

Timing van het contract

Vaak wachten leveranciers tot het einde van het contract om een verlengingsvoorstel aan te bieden maar als op dat ogenblik de markt duur is, wordt de klant gedwongen om een duur contract af te sluiten. Bij Action 4 Energy volgen wij de markt en benaderen wij de klant proactief opdat hij zijn contract zou kunnen verlengen aan gunstige marktvoorwaarden.

Zelf produceren (Zonnepanelen)

Door te investeren in eigen zonnepanelen kan u uw elektriciteitskosten aanzienlijk drukken. Als u een installatie heeft waarbij u via een aparte meter stroom terug op het net zet (injecteert), dan bent u verplicht om een injectiecontract af te sluiten. Action 4 Energy biedt u een zeer transparant en gunstig injectiecontract aan zonder vaste kosten.

Netkosten

De netkosten zijn de laatste jaren sterk gestegen en maken vaak het grootste deel uit van de elektriciteitsfactuur. Action 4 Energy zal op basis van uw verbruiksprofiel altijd de mogelijkheid onderzoeken of ook op de netkosten niet kan bespaard worden. De netkosten stegen tussen maart 2014 en april 2015 met 25%!

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background