Bedrijven

Loading
loading..

Action 4 energy biedt tal van energielossingen voor bedrijven waarbij kwaliteit en rendement centraal staan.

Energiecontracten

De mensen van Action 4 Energy hebben jaren ervaring als energiemakelaar en kunnen bedrijven dus professioneel bijstaan bij het afsluiten of vernieuwen van leveringscontracten voor aardgas en elektriciteit. Meer info

Slimme energiemonitor

Smappee Pro

Afbeelding van Smappee Pro toestel

Als officiële partner van Smappee Pro kunnen wij u volledig begeleiden met het opzetten van een doeltreffende permanente meting van uw elektriciteitsverbruik. De intelligente herkenningstechnologie detecteert de verbruikers en via een app kan u alles opvolgen. Action 4 Energy kan u op basis van gedetailleerde data  verder adviseren over de te nemen ingrepen.
Voor meer info, contacteer on.

Smappee Pro data via smartphone

via app op smartphone

Wilt u uw netkosten verlagen?

Netkosten van de netbeheerders worden doorgerekend aan de energieleveranciers die die dan op hun beurt factureren aan de bedrijven. Omdat die netbeheerders een monopolie hebben in hun regio is er weinig animo om die te verlagen, in tegendeel. In sommige gevallen is het echter wel mogelijk om die netkosten drastisch te verlagen. Voor meer info contacteer ons

Zonnepanelen en injectiecontracten

Verbeteringen in de efficiëntie van zonnepanelen en lagere aankoopprijzen enerzijds, en voortdurend stijgende elektriciteitskosten, hebben er voor gezorgd dat investeren in zonnepanelen opnieuw rendabel is. Een voorwaarde is wel dat de installatie juist gedimensioneerd is en uiteraard vakkundig geplaatst. Bij Action 4 Energy zit u alvast goed.

De elektriciteit die u produceert maar niet verbruikt wordt in het net “geïnjecteerd”. Die elektriciteit kan u dan verkopen aan een leverancier. Action 4 Energy biedt u het meest transparante contract.
Voor meer info contacteer ons

Zonnepanelen – één van de energieoplossingen voor bedrijven

Laadpalen

Heeft u ook een plug-in hybride of elektrische auto? Of heeft u klanten die er één hebben? Bij Action 4 Energy kan u altijd terecht om een oplossing te vinden die volledig op maat wordt gemaakt. Of het nu voor eigen gebruik is , ook voor derden beschikbaar moet zijn (met betaalsystes.en) of u uw eigen backoffice eraan wenst te koppelen, alles kan.  Voor meer info contacteer ons.

Led-verlichting

Afbeelding van led-verlichting van een vergaderruimte

Led-verlichting, een mooie energieoplossing voor bedrijven

Led plafondtegels

Led-verlichting in een toonzaal

Verlichting kan een grote impact hebben op uw elektriciteitsverbuik maar ook op de sfeer in uw winkel, kantoor of werkplaats. Action 4 Energy gaat eerst luisteren naar uw opmerkingen en behoeften en dan een lichtstudie maken waarbij rekening gehouden wordt met uw budget.
Via een slimme energiemonitor kunnen wij u ook laten zien wat het effect is op uw energieverbruik voor en na ku.
Meer info

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background