LED

Loading
loading..

LED-verlichting = energiezuinig

Met de stijgende energiekosten is de terugverdientijd van LED-verlichting aanzienlijk korter geworden.
Waarom nog langer een hoge energiefactuur betalen aan de energieleveranciers als men met de besparing op electriciteit de investering in LED-verlichting kan financieren en na enkele jaren van het blijvend voordeel van lagere energie- en onderhoudskosten kan genieten?
Omdat LED-verlichting ook minder warmte afgeeft, is ze uitermate geschikt voor verlichting nabij koelcellen en koeltogen. Ze zorgt er ook voor dat de airco’s in de zomer minder hard moeten draaien, bv. in kledingzaken.

LED-verlichting = onderhoudsvriendelijk

Het hogere aantal branduren in vergelijking met traditionele verlichting geeft een aanzienlijk voordeel op langere termijn. Naast het feit dat men minder vaak lampen moet vervangen zijn er ook nog andere voordelen zoals minder arbeidsuren voor het onderhoud en last but not least, minder lampen die (tijdelijk) niet branden in uw winkel, kantoor, restaurant of werkplaats.

LED-verlichting = beleving op maat van uw product

De technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat LED-licht niet langer uitsluitend “koud” moet zijn.
Bij Action 4 Energy hebben we gezocht naar een partner die dankzij vele jaren van productontwikkeling, erin geslaagd is om op maat van de klant (kantoor, winkel, werkplaats, type product) specifieke LED lampen en reflectoren te ontwikkelen die voor de beleving zorgen die u als zaakvoerder wenst. Concreet betekent dat specifieke LED-lampen voor vleeswaren, kazen, vis, brood, kleding, enz.
Voor kantoren is het belangrijk dat verlichting zo weinig mogelijk vermoeiend werkt.

LED-verlichting = lichtstudie

Naast de juiste keuze van lampen en reflectoren, is een professionele lichtstudie onontbeerlijk. Het zorgt niet enkel voor de juiste beleving en lichtefficiƫntie, maar ook voor een optimaal aantal lampen.
De grootste fout die gemaakt wordt door traditionele verlichtingsinstallateurs is dat ze te veel lichtpunten voorzien.

adbibendum-layover3

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background