De slimme energiemeter

Slimme energiemeter

Loading
loading..

De slimme energiemeter heet Smappee

(Er is ook een Smappee Pro voor bedrijven)

Het begint met een snelle installatie

Verbind Smappee via een ‘clip-on’-sensor met je zekeringkast en … hij doet de rest!

 Je huis in actie

Smappee bezorgt je een realtime overzicht van het elektriciteitsverbruik in je woning. Via onze gratis app weet je in één oogopslag wat je totale verbruik is en hoeveel daarvan sluimerverbruik is. Met een simpele tik krijg je te zien wat dit je kost, in realtime. Wil je nóg verder gaan? Tik dan nog eens op het scherm en je krijgt de kosten van de laatste 30 dagen.

Smappee gaat op zoek naar je belangrijkste toestellen

Wist je dat apparaten een unieke elektronisch

Energiemonitor

Slimme energiemonitor voor elektriciteitsverbruik en productie via zonnepanelen

e handtekening hebben? Smappee maakt daar handig gebruik van om de belangrijkste elektrische toestellen in je woning te detecteren. Ook deze realtimegegevens en bijhorende kosten krijg je via de gratis app te zien op je tablet of smartphone. Kortom: met Smappee wordt besparen eenvoudig, want je weet voortaan precies waar je energiekosten zitten. Vind je dit te mooi om waar te zijn? Lees hoe het werkt.

Een slimmere woning

Comfortplug

Comfortplug om toestellen op afstand te kunnen bedienen

Je krijgt een Smart Home voor de prijs van een smartphone. Met de Comfort Plugs™ kun je apparaten in huis van op afstand bedienen met één enkele tik. De triggers in de app zorgen er bovendien voor dat je toestellen met elkaar kunnen communiceren. Via IFTTT
kun je zelfs een verbinding tot stand brengen tussen je Smappee en andere toestellen in het internet der dingen (IoT). Zo kunnen je toestellen al worden ingeschakeld nog voor je thuis bent. Makkelijk, toch?

Leer & bespaar

Met Smappee leer je je woning elke dag een beetje beter kennen.

Ook weten hoeveel je ?zonnepanelen produceren via je smartphone?

Doordat je precies kan zien waar je verbruik zit, kan je gaan besparen. Eerst ga je aan de slag om je sluimerverbruik te verminderen. Dan ontdek je de energievreters en pak je ze aan. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je energiezuiniger kunt wonen. Je merkt misschien niet eens het verschil in je levensstijl, maar je zal het wel merken aan je energiefactuur. Je kunt immers tot 30% besparen!

Ook mogelijk in combinatie met SOLAR (PV-installatie)

De Smappee met solar kan alles wat de slimme energiemeter kan, en méér! Hij toont je net zo goed hoeveel elektriciteit je verbruikt, in realtime én met het bijhorende kostenplaatje. Hij bepaalt ook je sluimerverbruik. Daarenboven geeft hij op elk moment de opbrengst van je zonnepanelen weer. Via de gratis app zie je hoeveel kWh je produceert en hoeveel je daarmee uitspaart. Met een simpele tik weet je wat dit per dag, per maand of per jaar voor je portemonnee betekent. Geweldig toch?

Niet zomaar een solar monitor

Smappee meet de stroom en de spanning tot duizenden maal per seconde, waardoor de metingen uiterst nauwkeurig zijn. Via de gratis app heb je voortdurend zicht op de productie van je zonnepanelen. Zo zie je wanneer je meer produceert dan verbruikt en kan je de overschotten optimaal benutten door ze toe te wijzen aan het toestel van jouw keuze. Geen kWh gaat verloren! Handig om te weten ook dat Smappee compatibel is met alle PV-omvormers. Een echte all-rounder dus.

Snelle installatie

Dankzij de handige ‘clip-on’-sensoren wordt je Smappee snel verbonden met je zekeringkast en met de omvormer van je zonnepanelen… Smappee doet dan de rest!

Ook gas- en waterverbruik  op je smartphone

Met de water -en gassensor kan je het verbruik van water en gas in realtime opvolgen via je smartphone

Watersensor

Smappee monitort het gas en water in je woning de klok rond en toont je per dag, per maand of per jaar hoeveel je hebt verbruikt, en wanneer. Je krijgt er ook meteen het kostenplaatje bij.

Meten is weten… én besparen

De grafieken in de app tonen je in detail hoe je met water en gas omgaat. Interessant als je wil besparen. Kleine aanpassingen kunnen goed zijn voor een besparing van 10% of meer. Goed voor je portemonnee én je bewijst er de planeet een dienst mee.

Slaap op beide oren

Wordt er abnormaal veel gas of water verbruikt in je woning, dan wordt dat door
Smappee meteen gespot. Een lekke kraan of gasleiding? Maak je geen zorgen, Smappee houdt het voor je in de gaten. Is je gas- en watermeter gelinkt aan een Smappee energiemeter, dan krijg je er zelfs meteen een melding van, waar je ook bent.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background