Action 4 Energy

Wie is Action 4 Energy?

Loading
loading..

TDS Energy (Marc Desmet) en Lutilis (Luc Devriese) zijn sinds geruime tijd actief als energiemakelaar op de Belgische markt. Ze werken ook intensief samen. Hun doelgroep is overwegend de KMO’s.

  1. Beide zaakvoerders dragen dienstverlening hoog in het vaandel. Door de toegenomen concurrentiestrijd onder energieleveranciers kunnen zij voor hun klanten mooie besparingen realiseren op de tarieven voor aardgas en elektriciteit. Deze service zullen zij ook blijven leveren.

Inmiddels werd het echter duidelijk dat hun klanten een meer omvattende service wensen.  Zo willen klanten nu ook dat we iets doen aan de stijgende netkosten. We krijgen ook heel wat vragen over investeringen om hun energieverbruik te doen dalen. Dat gaat dan over LED verlichting, zonnepanelen, efficiĆ«ntere koeling en recentelijk ook laadpalen. Om aan die vraag te voldoen werden partners gezocht die beantwoorden aan de bedrijfsfilosofie van de zaakvoerders. Die filosofie is eenvoudig: kwaliteit in producten en uitvoering aan marktconforme tarieven. Hierdoor krijgt de klant toegang tot expertise inzake netkostentariferingen, softwarematige online metingen van het elektriciteitsverbruik, verlichting, koeling (koeltogen en airco), zonnepanelen, laadpalen en verwarming,

Om dit partnership vorm te geven werd in juni 2015 een nieuw bedrijf opgericht met de naam Action 4 Energy, uw partner  voor lagere energiekosten.

Neem nu actie en contacteer ons!

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background